Bestil boligtekster

BESTIL BOLIGTEKSTER

Jeg tilbyder levende og letlæselige boligtekster, der er baseret på fakta i forhold til beliggenhed, tilstand og størrelse. Beskrivelsen af en ejendom er afgørende for at give boligannoncens visuelle indhold og øvrige oplysninger en ekstra styrke, så der sættes gang i læserens helt store boligdrømme. Læs eksempler på mine tekster herBestil boligtekster i formularen herunder og vælg mellem:

BOLIGTEKST
– produktet er som udgangspunkt på 250 – 300 ord. I bestillingsformularen kan du både bestille tillægsprodukter og uploade link til evt. billeder. Har du oplysninger og anden information, der er vigtig for tekstens udarbejdelse, kan du også tilføje det her −
Pris 480,-

ERHVERVS- ELLER LANDEJENDOM – dette produkt vil som udgangspunkt være på 250 – 300 ord. I formularen kan du både bestille tillægsprodukter, uploade link til evt. billeder samt give oplysninger og anden information, der er vigtig for min udarbejdelse af teksten − Pris 600,-

BESTILLING

Sammensæt og bestil din tekstpakke, lige som det passer dig. Har du brug for mere end én tekst ad gangen, kan du nemt bestille flere i samme bestillingsformular. Indtast det antal tekster du ønsker og klik på “Næste” – så fremkommer der bestillingsfelter til det ønskede antal tekster.

Der er åben for tekstbestilling
MANDAG TIL TORSDAG FRA KL. 8:00 TIL 16:00
FREDAG TIL SØNDAG FRA KL. 8:00 TIL 14:00
.

Tekster bestilt efter lukketid skrives som det første hverdagen dagen efter. Samtidig skal du vide, at kerneprisen på en tekst fordobles i weekenden og på helligdage, mens tilkøb har samme pris alle ugens dage. Se prisliste her.

Er du kommet for sent til deadline, så send mig en email og forklar, hvad du har brug for – jeg er sikker på, at vi sagtens kan finde en løsning.

BOLIGTEKSTEN holder lukket for bestilling på følgende af årets dage:
Nytårsdag, Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag,  Anden Påskedag, 23. og 24. december, Juledag, Anden Juledag og Nytårsaftensdag.

Dette er en bestillingsformular og har derfor intet betalingsmodul.
Bestil boligtekster og betal, når de er leveret, og du har modtaget din faktura.

Foto: NeONBRAND

 • :

  BOLIGTEKSTEN HOLDER PAUSE
  BOLIGTEKSTEN holder pause fra d. 1. april, 2024 og indtil videre.
  Du er selvfølgelig stadig velkommen til at skrive her, hvis du har spørgsmål.
  Tak for nu - måske skrives vi ved en anden gang.
  🌿🌿🌿

error: Indholdet er beskyttet!!